Työt


Jyrsintä
Materiaaleina jyrsinnässä on pääosin alumiini, teräs ja muovit. Sarjakoot vaihtelevat aina yhdestä kappaleesta satoihin kappaleisiin. Jyrsintä työt valmistetaan kolme akselisella koneistuskeskuksella ja manuaalisella työkalujyrsinkoneella. Asiakkaana on metalli ja elektroniikka teollisuuden toimijoita.


Korjauskoneistukset
Korjaus koneistuksessa korjataan erillaisia laakeri vikoja, viottuneita koneen osia, valmistetaan uusi osa särkyneen tilalle, sovitetaan mahdollisia vaihto-osia toisiinsa. Asiakkaina on koneiden ja laitteiden korjaus- ja huoltoliikkeitä.


Sorvaus ja jyrsintä
Sorvaamme pääasiassa alumiinia, terästä ja muoveja kappale sorvauksena ja tankoautomaatti sorvauksena. Sarjakoot vaihtelevat aina yhdestä kappaleesta satoihin kappaleisiin. Koneina on kaksi kappaletta kaksi akselisia tankoautomaattisorveja, yksi kappale automaattisorvi ja manuaalinen kärkisorvi. Asiakkaana on metalli ja elektroniikka teollisuuden toimijoita.


Sorvaus
Nämä komponentit ovat pääasiassa sorvattuja osia joihin tulee myös jyrsintä ja poraus koneistuksia. Materiaalina on pääosin alumiini, teräs ja muovit.